20 de juny 2012

II JORNADA EMPRESARIAL: NOUS CAMINS PER A LA CONSTRUCCIÓ


Divendres, 22 de juny 2012 - Teatre de Manacor

Tots sabem que vivim moments de grans canvis en les nostres societats. L’economia, la indústria i l’empresa s’estan redefinint cap a nous camins. En l’escenari actual, el sector de la construcció afronta el repte de trobar el seu lloc en la nova economia. Per això és de vital importància recolzar-se en els valors de l’economia real, el treball en equip i l’excel·lència. Les circumstàncies ens empenyen a tots a redoblar els esforços i treure el millor de cadascun per a crear les condicions d’un futur millor per a tots.
En aquesta jornada crearem un espai on compartir idees en innovació, escoltar propostes engrescadores i establir contactes que puguin conduir-nos a trobar nous fonaments per al futur del nostre sector.
L’ànim de la jornada és presentar reflexions profundes sobre les opcions que tenim al nostre abast com a empresaris, mostrant exemples dels plantejaments en innovació i les possibilitats de recerca de negoci fora de les Illes. Tot amb un caràcter obert i directe.

Qui som?
Som un grup d’empreses i professionals de Manacor amb una llarga trajectòria al darrera en el sector de la construcció i que compartim ganes i inquietuds per a obrir noves línies de treball dins models de producció i servei més satisfactoris social, personal i econòmicament.