26 de juny 2012

GRAN ÉXIT DE LA II JORNADA EMPRESARIAL A MANACOR: "NOUS CAMINS PER A LA CONSTRUCCIÓ"

Joan Melé i George Massad mostren nous camins per a la construcció a Manacor.

Un grup d'empreses industrials i de la construcció vam convocar a 200 persones per presentar projectes estimulants que reactivin el sector.

Més de 200 professionals del sector industrial i de la construcció de Manacor ens vam reunir al Teatre de Manacor per analitzar projectes i idees que ajudin al sector a afrontar la forta crisi que pateix, sota el títol "Nous camins per a la construcció".


La jornada empresarial va comptar amb la presència del banquer Joan Melé, subdirector general de Triodos Bank a Espanya que va presentar la idea de banca ètica com una fórmula de transformació social. Melé va insistir en la importància que el sector aposti per "projectes sostenibles i que les empreses es converteixin en agents de transformació social". Va animar als assistents a transformar les seves empreses en "projectes transparents, que generin economia real perquè hi ha una economia basada en valors que està creixent".

L'ambaixador i vicepresident del Consorci Hispano-Qatarí va mostrar les oportunitats de negoci per a les empreses mallorquines a Qatar. Va explicar les nombroses necessitats del seu país en obres públiques i va convidar als empresaris a muntar equips competents "per ajudar al desenvolupament de Qatar".

 Durant la Jornada també va tenir lloc una taula rodona amb representants de destacades empreses del sector de la construcció (Poraxa, Kerakoll, Bocell, Melchor Mascaró o el Grup Orell), moderada per l'arquitecte manacorí Llorenç Brunet i el periodista Alberto Fraile. Cada un dels participants va explicar la seva estratègia per abordar el canvi d'escenari econòmic en el sector.